Ad van den Berg

Team
[javascript protected email address]

Na mijn periode met Focus Real Estate besloot ik later om FOUR-D op te richten. FOUR-D vervuld de rol van woningbouw ontwikkelaar en realisator in de breedste zin van het woord. Door het vaste team van FOUR-D worden nieuwe marktconcepten ontwikkeld die aansluiten op de sterk veranderende maatschappelijke behoefte.

Mijn wieg stond in Eindhoven en na de studie Civiele Techniek in Delft doorliep ik alle stadia van de bouw en ontwikkeling in praktische zin. Ik stond op de bouwplaats en hield mij bezig met bouwontwikkeling. Ook bekleedde ik diverse directiefuncties. Sinds 1999 ben ik zelfstandig ondernemer, als medeoprichter van Focus Real Estate.

Paul Evers

Team
[javascript protected email address]

Het maken van mooie en goede gebouwen in stedelijke weefsels vormt mijn voornaamste drijfveer. Gebouwen die op een positieve wijze impact hebben op mens, natuur en maatschappij. Gebouwen die zijn afgestemd op hun gebruik en wier schoonheid elkaar tot in detail versterken. Dát maakt het verschil. En daardoor kan ik gebruikers en stakeholders positief gelukkig maken, ook in commercieel opzicht. 

Na mijn studies Architectuur aan de TU Eindhoven faculteit Bouwkunde en Bedrijfskunde aan Universiteit Nijenrode, bleef ik de Lichtstad trouw. Bij diverse ontwikkelaars en bouwbedrijven ontdekte ik wat ik wilde: vanuit een gezonde marktgedachte integrale projecten realiseren. Projecten die het verschil maken in de gebouwde urbane omgeving. Met Eindhoven als thuisbasis doe ik dat sinds eind 2010 als gedreven mede-eigenaar van achtereenvolgens Focus Real Estate en FOUR-D. 

Rolf Reitsma

Team
[javascript protected email address]

Als economisch geograaf ben ik zo’n 35 jaar actief in de vastgoedwereld. Aanvankelijk vooral als vastgoedmanager bij retailorganisaties in binnen-en buitenland en later als manager acquisitie in projectontwikkeling. In deze functie ben ik bij FOUR-D verantwoordelijk voor acquisitie van locaties ten behoeve van met name woningbouw-en leisureparkontwikkeling.

Als locatiedeskundige kan ik zo mijn bijdrage leveren aan het ontwikkelingsproces.

Kim van der Heijden

Team
[javascript protected email address]

Vanaf 2021 ben ik Financieel Directeur bij FOUR-D.

Met mijn opleiding en werkervaring als fiscaal jurist bij diverse organisaties ben ik tevens verantwoordelijk voor de fiscale optimalisatie van onze projecten en de juridische afronding daarvan. Daarnaast houd ik me continue bezig met het financieren van de projecten die we (gaan) ontwikkelen.

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is de dynamiek in het ontwikkelproces. We zijn een klein team met mooie projecten zowel in omvang als in diversiteit en dat vergt iedere dag schakelen om de projecten verder te brengen. Geen dag is dan ook hetzelfde.

Pieter van den Berg

Team
[javascript protected email address]

Pieter zorgt voor een gebiedsvisie op locaties die vragen om een andere invulling, en stuurt vervolgens een projectteam aan om deze visie werkelijkheid te laten worden. De trajecten worden doorgaans van de eerste penstreep tot en met ingebruikname door hem begeleid. Als all-round vastgoedontwikkelaar met bouwkundige achtergrond heeft hij een diversiteit aan vastgoedprojecten gerealiseerd waaronder uitbreidingswijken, complexe binnenstedelijke woonontwikkelingen in alle voorkomende segmenten, built-to-suit (light-industrial) bedrijfsgebouwen, grootschalige logistiek, retail gebouwen en kantoortransformaties.

Jinling Li

Team
[javascript protected email address]

De bedrijfsnaam FOUR-D heeft een vierde dimensie aan dat gebouwen niet alleen fysieke structuren zijn, maar ook een weerspiegeling van culturele waarden, menselijke interactie en maatschappelijke dynamiek. Als antropoloog met een diepgaand inzicht in menselijk gedrag en culturele context, ben ik geïnteresseerd om de wereld van vastgoedontwikkeling te verkennen en te transformeren. Ik begon bij FOUR-D als onderzoeker op het gebied van vastgoedontwikkeling en richt me op innovatieve, geïntegreerde oplossingen voor duurzame, toegankelijke, inclusieve en klimaatbestendige wijken en steden