Rendement en goede doelen

Direct in vastgoed investeren?

Omschrijving vooral voor blinden (en Google)

FOUR-D is constant op zoek naar mede investeerders die behoefte hebben aan lange termijn rendement. Wij zetten daartoe onze zelf ontwikkelde projecten in, om duurzaam renderende beleggingen tot stand te brengen die maatschappelijk voldoen aan de eisen van deze tijd.

Investeren

in FOUR-D beleggingsfonds

  1. Solide rendement: Onze ervaren experts in projectontwikkeling zorgen ervoor dat we investeren in projecten met een strategische visie en een robuust bedrijfsmodel, waardoor we waarde kunnen creëren voor onze investeerders.
    We hebben een bewezen staat van dienst in het behalen van aantrekkelijke rendementen voor onze investeerders. Door middel van grondige due diligence en zorgvuldige selectie van projecten, streven we naar we naar investeringen met een hoog groeipotentieel en een solide rendement.
  2. Diversificatie van portfolio: Bij FOUR-D Fonds streven we naar een goed gediversifieerde portfolio van projecten. We investeren in verschillende sectoren zoals woningbouw, leisure, logistiek, duurzame energie en commercieel vastgoed. Deze diversificatie vermindert het risico en biedt investeerders de mogelijkheid om te profiteren van verschillende marktkansen en economische cycli.
  3. Impactvolle investeringen: Door te investeren in projectontwikkeling bij FOUR-D fonds, kunt u direct bijdragen aan positieve maatschappelijke verandering.
  4. Toegang tot expertise: Als intesteerder bij FOUR-D Fonds heft u toegang tot ons team van deskundigen in projectontwikkeling, antropologie en financiële, juridische en fiscale vraagstukken m.b.t vastgoed investering.
  5. We geloven in het opbouwen van langdurige partnerschappen met zowel investeerders als projectpartners. We zoeken en streven naar samenwerking op basis van vertrouwen, transparantie en gedeelde waarden. Door te investeren in FOUR-D Fonds, wordt u een belangrijk onderdeel van ons network van impactgedreven investeerders en deel uit te maken van de positieve verandering die we samen teweegbrengen.

Direct investeren

in FOUR-D vastgoed?

Kies voor impactvolle investeringen bij FOUR-D Fonds en maak deel uit van de transformatie van gemeenschappen en duurzame ontwikkeling. Neem vandaag nog contact met ons op, om meer te weten te komen over onze investeringsmogelijkheden en hoe u kunt bijdragen aan positieve verandering.

Neem contact met ons op

Goede doelen

Beleggingen

FOUR-D is zich bewust van haar rol in de ontwikkeling van de maatschappelijke balans. In de projecten houden wij zoveel mogelijk rekening met het inpassen van maatschappelijke functies. Daarnaast doneert FOUR-D aan goede doelenorganisaties die in het werkveld van het bedrijf steun nodig hebben.

Zo kan een klein zetje een brede impact hebben.